Notícies
Publicat el 15.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Aula de Música reclama un local i aportació econòmica a l'Ajuntament
Així ho va exposar Eva Carrau dilluns en el torn del públic del ple municipal
Eva Carrau

L'Associació Música Argentona, més coneguda com a Aula de Música, és una entitat educativa, privada i sense ànim de lucre. Des de fa més de 20 anys ofereix educació musical a la vila i des de fa més d'un any reclama a l'Ajuntament un local social i una aportació econòmica que els permeti abaratir quotes i millorar la situació dels mestres. Com a portaveu de l'Aula de Música, Eva Carrau va denunciar, al ple de dilluns, la manca de suport de l'Ajuntament i va fer un repàs a totes les reunions que han mantingut amb diversos regidors i les solucions que els aportaven. Segons Carrau, just abans de les eleccions municipals del maig de 2019, el consistori els va proposar la redacció d'un conveni però tot va quedar aturat amb els comicis. Amb el nou govern i el canvi de regidors, la situació també va canviar i es va descartar aquest conveni.

Segons Carrau, pel que fa a l'aportació econòmica, el consistori ara els remet a les subvencions per concurrència. D'altra banda, referent al local social, el nou regidor d'educació, Quim Perejoan, els ha proposat en diverses ocasions la cessió d'un espai a l'Escola Bernat de Riudemeia. Tot i això, des de l'Aula de Música no veuen amb bons ulls aquesta ubicació ja que necessiten un espai diàfan i, a més, haurien de transportar diàriament el material. Eva Carrau va demanar al ple una altra actitud per part del govern i va fer una crida a tots els regidors per aconseguir una solució al llarg d'aquest any. I és que l'Aula de Música entén que la seva tasca és necessària per seguir amb els projectes musicals que l'Ajuntament impulsa a les escoles. 

Per la seva banda, el regidor d'educació, Quim Perejoan, va reiterar la seva aposta per l'Escola Bernat de Riudemeia. Tot i això, va admetre que no reuneix totes les condicions que sol·licita l'Aula de Música com també va explicar que l'Ajuntament no pot satisfer totes les demandes que els fa l'entitat. No obstant, els va proposar que participin al Projecte Educatiu de Poble i els va emplaçar a seguir treballant conjuntament  per trobar una solució.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800