Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 14.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'La seguretat és el més important'
El regidor Fran Fragoso creu que els pressupostos de 2020 han de comptar amb una inversiķ important en aquest āmbit
Fran Fragoso

El regidor Fran Fragoso ha explicat avui a la Roda Política que l'equip de govern s'ha compromčs a enviar-li una proposta dels comptes del 2020 al llarg d'aquesta setmana. I és que Unitat necessitarā, com a mínim, el vot d'un regidor de l'oposiciķ per aprovar els pressupostos municipals. Fragoso assegura que no és reticent a votar a favor dels pressupostos sempre que comptin amb una important inversiķ en seguretat, ja que “és el més important”. El regidor popular espera que el govern contempli noves cāmeres de videovigilāncia i l'augment d'agents de la Policia Local. També creu que el pressupost ha de comptar amb una partida per millorar l'estat dels carrers i algun tipus d'ajut perquč les empreses puguin contractar argentonins i argentonines sense feina.  

D'altra banda, Fran Fragoso també ha explicat avui el seu suport a restablir l'anada a l'ofici com un acte de la Festa Major de Sant Juliā, equiparant-la a Sant Domingo. Fragoso creu que “les tradicions no s'han de perdre” perō que, alhora, s'ha de respectar qui no vulgui participar-hi. Aquesta mociķ, presentada per Junts per Catalunya, es va aprovar amb els vots favorables de tots els regidors de l'oposiciķ.

A l'inici de l'entrevista, el regidor també ha volgut reiterar el seu agraīment i felicitaciķ a tots els organitzadors i voluntaris que van fer possible tant l'arribada dels Missatgers Reials com la Cavalcada de Reis.

Escolteu l'entrevista sencera al regidor Fran Fragoso:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800