Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 14.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'argentoní Mario Jiménez nou professor d''Operaciķn Triunfo'
Després de quinze anys de trajectōria artística enceta el repte d'impartir classe de dansa urbana als concursants del programa
mario jimenez 2020

Aquest diumenge es va estrenar una nova ediciķ del programa televisiu 'Operaciķn Triunfo' on enguany compta amb l'argentoní Mario Jiménez com a professor. La seva tasca serā la d'impartir la classe de dansa urbana juntament amb Cristian Jiménez, un repte professional que els arriba després de quinze anys de trajectōria artística conjunta. Una ediciķ més, el programa ha seleccionat setze joves que conviuen i es formen musicalment amb un professorat experimentat que vetlla per convertir-los en futures estrelles del panorama musical espanyol.

L'argentoní Mario Jiménez és un apassionat de la dansa urbana que durant anys va dedicar a formar-se i paralˇlelament va comenįar a guanyar certāmens de dansa. Posteriorment, ja com a formador i juntament amb en Cristian Jiménez, han seguit una trajectōria ascendent fins a dirigir la seva prōpia companyia, han presentat espectacles exitosos, han treballat per empreses de renom i amb la participaciķ en el programa fa pensar que la seva projecciķ professional no sembla tenir sostre.

En una entrevista a Rādio Argentona, Mario Jiménez ha explicat que la seva tasca a l'Acadčmia d''OT' és aconseguir que l'alumnat s'impregni de 'flow' perquč tinguin la presčncia adequada a dalt de l'escenari. Finalment, ha reconegut que viu aquesta tasca amb tanta ilˇlusiķ com responsabilitat, ja que a banda de ser un concurs, els joves participants estan llaurant el seu futur professional.  

Escolta l'entrevista a Mario Jiménez:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800