Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 14.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'argentoní Mario Jiménez nou professor d''Operación Triunfo'
Després de quinze anys de trajectòria artística enceta el repte d'impartir classe de dansa urbana als concursants del programa
mario jimenez 2020

Aquest diumenge es va estrenar una nova edició del programa televisiu 'Operación Triunfo' on enguany compta amb l'argentoní Mario Jiménez com a professor. La seva tasca serà la d'impartir la classe de dansa urbana juntament amb Cristian Jiménez, un repte professional que els arriba després de quinze anys de trajectòria artística conjunta. Una edició més, el programa ha seleccionat setze joves que conviuen i es formen musicalment amb un professorat experimentat que vetlla per convertir-los en futures estrelles del panorama musical espanyol.

L'argentoní Mario Jiménez és un apassionat de la dansa urbana que durant anys va dedicar a formar-se i paral·lelament va començar a guanyar certàmens de dansa. Posteriorment, ja com a formador i juntament amb en Cristian Jiménez, han seguit una trajectòria ascendent fins a dirigir la seva pròpia companyia, han presentat espectacles exitosos, han treballat per empreses de renom i amb la participació en el programa fa pensar que la seva projecció professional no sembla tenir sostre.

En una entrevista a Ràdio Argentona, Mario Jiménez ha explicat que la seva tasca a l'Acadèmia d''OT' és aconseguir que l'alumnat s'impregni de 'flow' perquè tinguin la presència adequada a dalt de l'escenari. Finalment, ha reconegut que viu aquesta tasca amb tanta il·lusió com responsabilitat, ja que a banda de ser un concurs, els joves participants estan llaurant el seu futur professional.  

Escolta l'entrevista a Mario Jiménez:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800