Medi Ambient
La Reparatruck a Argentona

El proper diumenge 19 de gener, de 10 a 13 hores, s'instal·larà a la plaça Nova La Reparatruck, un servei mòbil d'eines i mitjans necessaris i que compta amb personal qualificat que t'ajudarà a fer l'autoreparació de petits electrodomèstics o mecànics, entre d'altres. 

La Reparatruck consisteix en un servei d'assessorament tècnic en l'autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics i bicicletes, gratuït per a la ciutadania. Dinamitzada per Solidança, aquesta itinerància es realitza amb el suport del Consorci de Residus del Maresme i l'Agència de Residus de Catalunya en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Es tracta d'un vehicle amb un tècnic, eines i mitjans necessaris per poder portar a terme les reparacions. L'objectiu és apoderar la ciutadania en la reparació i fomentar un canvi d'hàbits de consum, per poder allargar la vida útil dels objectes. Així, les persones assistents puguin reparar elles mateixes el seu objecte amb l'ajuda dels mitjans que tindrà a disposició.

En aquest inici de 2020 la Reparatruck visitarà Argentona una vegada al mes. Les properes cites seran els diumenges 16 de febrer al barri del Cros, i els diumenges 15 de març i 5 d'abril, a la plaça Nova.

Diumenge
19
gener
2020
10h
Lloc Plaça Nova
Hora 10 h
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800