Ajuntament d'Argentona / Ajuntament / Acord de govern 2019-2023
Acord de govern 2019-2023
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Unitat Argentona per la República és la candidatura unitària republicana d'Argentona que va concórrer per primera vegada a les eleccions municipals, al juny de 2019, i va aconseguir ser la força més votada. Es tracta d'una plataforma transversal de persones, entitats i partits que ens hem agrupat amb l'objectiu de construir un poble viu i una República lliure i justa. La conformen les formacions de la CUP, ERC i Argentona En Comú, a més d'entitats i col·lectius com l'Assemblea Nacional Catalana i el CDR d'Argentona.

En un moment excepcional es va decidir impulsar aquest projecte que va més enllà dels partits, transcendeix la política tradicional i abraça la diversitat. Amb la voluntat de governar el poble posant les llibertats i les persones al centre de la política, amb la convicció que és des de baix que es bastirà la República. Vol donar continuïtat a projectes que ja estan en marxa a la vila i encetar-ne de nous, mantenint un model de poble cohesionat, conscient i sobirà.

Durant els primers mesos de 2020 el govern impulsarà un procés participatiu per a consensuar el Pla d'Actuació Municipal, amb la voluntat que es pugui presentar i iniciar la seva avaluació a partir del mes de juny de 2020.

Al document adjunt es pot consultar el programa electoral d'Unitat-Argentona per la República amb què es va presentar a les darreres eleccions municipals

Programa Electoral Unitat

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800