Participació ciutadana
Conferència, Agenda institucional
Reunió de Poble
Dilluns 20 de gener - 19 hores - Saló de Pedra

L'Ajuntament d'Argentona convocarà el dilluns 20 de gener una nova sessió de la Reunió de poble, espai de participació que vol afavorir el diàleg entre l'equip de govern i la ciutadania.  La Reunió de poble és un acte informatiu, obert a tothom, per tal de fomentar la transparència  i la corresponsabilitat de la gestió pública i de govern.

Després d'una exposició inicial en què el govern presentarà alguns dels assumptes més destacats d'aquests primers mesos del nou mandat,  s'obrirà un torn obert al públic perquè,  de manera ordenada, les veïnes i veïns puguin traslladar als membres del govern les seves  consultes, queixes i dubtes.  Aquelles persones que ho desitgin poden avançar els comentaris o qüestions que  vulguin tractar a la Reunió de Poble a través de l'e-mail participacio@argentona.cat.  D'aquesta manera, el govern podrà recollir la informació i oferir millors respostes i  solucions a les demandes i preguntes de la ciutadania.

La voluntat del govern és convocar de manera regular la Reunió de poble durant el  present mandat. Se celebrarà trimestralment, el dilluns posterior al ple municipal.  Així, les següents sessions estan previstes per als mesos d'abril, juliol i octubre de 2020.  La Reunió de Poble es farà al Saló de Pedra a les 7 de la tarda, amb una durada màxima de  dues hores i comptarà amb la participació dels regidors i regidores del govern d'Argentona.  

L'acte serà retransmès en directe per Ràdio Argentona al 104.6 de la FM i via online  des del web municipal.

reuniopoble 20 de gener

Dilluns
20
gener
2020
19h
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència, Agenda institucional
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800