Notícies
Publicat el 13.12.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nova temporada d'espectacles a La Sala d'Argentona
La Sala 2020
Els abonaments i entrades es posaran a la venda el dijous 19 de desembre a partir de les 16 h.

La regidoria de Cultura i Festes presenta una temporada més una excel.lent nòmina d'espectacles i propostes artístiques a La Sala.

De febrer a maig desembarcarà a Argentona un cartell de luxe que inclou teatre, música, dansa, comèdia i humor. Noms molt coneguts del panorama artístic català, com Jordi Martínez (L'amic retrobat), Marco Mezquida (Els Somnis de Ravel), Toni Gomila (Acorar), Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer, Quimet Pla (Un dia qualsevol), compartiran escenari amb espectacles tan suggerents com Eh man Hé La mecánica del Alma, premi a la millor interpretació al darrer Festival de Titelles de Lleida; la fusió de la música i l'humor a Concerto a tempo d'umore o el delicat i entranyable Conservando memoria.

venda d'entrades i abonaments 

El proper dijous 19 de desembre, a partir de les 16 hores, es posaran a la venda les entrades i abonaments per aquesta temporada, bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona o des del web entrades.argentona.cat. La compra anticipada permetrà als espectadors gaudir d'un descompte del 25% en el preu de l'entrada, i pel que fa a l'abonament el descompte serà del 40% sobre el preu de les entrades d'aquesta temporada. També estaran disponibles a taquilla des d'una hora abans de l'inici de cada espectacle.

Com ha estat habitual en les darreres edicions, Argentona Es Mou torna a col·laborar amb la temporada d'espectacles de La Sala. Diversos establiments de restauració oferiran, la mateixa nit de l'espectacle, descomptes i promocions als clients que disposin d'entrada a La Sala. 

TEMPORADA LA SALA  febrer-maig 2020
  • L'amic retrobat - Divendres 7 de febrer 20:30h
  • Somnis de Ravel - Divendres 28 de febrer 20:30h
  • Conservando memoria - Dissabte 7 de març 20:30h
  • Concerto a tempo d'umore - Diumenge 22 de març 18h
  • Acorar - Divendres 27 de març 20:30h
  • Un dia qualsevol - Divendres 17 d'abril 20:30h
  • Eh Man Hé La mecánica del alma - Dissabte 9 de maig 20:30h

Podeu consultar tota la informació de la nova temporada, fitxes dels espectacles i tots els detalls dels abonaments i entrades al següent enllaç:

temporada 2020 La Sala

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800