El regidor de Promoció Econòmica, Àngel Puig, i tècnics del departament, visiten el centre logístic que aquesta companyia internacional té a Argentona

El regidor de Promoció Econòmica, Àngel Puig, acompanyats per tècnics del departament del Servei de Promoció Econòmica, van visitar aquest dimarts el centre logístic que l'empresa DVS Solutions Spain té a Argentona amb motiu de la jornada de portes obertes organitzada per la companyia.

La visita va oferir una primera part en què es va presentar la companyia a nivell global, i posteriorment es va oferir una visita a les instal•lacions logístiques. Els representants de l'Ajuntament i de l'empresa s'han citat per una trobada a principis del 2020 per tal de presentar-los els serveis que ofereix el SEMPRE en àmbits com la promoció econòmica, l'assessorament, subvencions, formació, pràctiques i borsa de treball, entre d'altres.

DSV Solutions és una multinacional del transport, la quarta del món en volum de facturació, amb quatre àmbits principals d'activitat: transport aeri, marítim, terrestre i logístiques. El centre d'Argentona es va posar en funcionament l'any 2015, i gestiona la cadena de subministrament des de l'origen, emmagatzematge i manipulació. amb tots els serveis de valor afegit, fins a la distribució final.

Informació publicada l'11 de desembre de 2019