Notícies
Publicat el 10.12.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Participació argentonina a la COP25
L'alumna de segon de batxillerat, Ariadna González, participa en una conferència sobre joves i canvi climàtic organitzada per “Nordic Council of Ministers”
ariadna gonzalez

La Conferència de l'ONU sobre el Canvi Climàtic, COP25, que s'està celebrant aquests dies a Madrid ha tingut participació argentonina. L'alumna de segon de batxillerat de l'Institut Argentona, Ariadna González, ha participat en diverses xerrades i conferències. Dijous passat, va atendre les entrevistes de la Fundación Aquae, una organització de difusió del coneixement que promou un model sostenible. En acabat, va participar en una conferència, en connexió simultània amb Estocolm, sobre "Joves i Canvi Climàtic" organitzada per “Nordic Council of Ministers”, un fòrum de cooperació entre els parlaments dels països nòrdics.

Ariadna González ja va guanyar la final nacional de l'Stockholm Junior Water Prize i va ser finalista a la final internacional d'aquest certament considerat el "Nobel de l'Aigua". L'argentonina va defensar el seu projecte "Sea Energy Project. La revolució de les ones", un prototip que pretén millorar les actuals boies marines que generen energia elèctrica de forma renovable, gràcies al moviment generat per les ones. Per tot plegat la jove investigadora segueix sent convidada a participar en xerrades i conferències com la de la Cimera del Clima o la Jornada d'Innovació i Recerca per la Universitat de Lleida.       

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800