Notícies
Publicat el 10.12.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Pessebre Vivent d'Argentona vol repetir l'èxit
Els pares i mares de l'Escola Les Fonts hi col·laboren però passen les rendes de l'organització a l'Associació de Comerços Argentona es Mou
pessebre vivent 2019

Els propers 21 i 22 de desembre torna la representació del Pessebre Vivent d'Argentona a càrrec de l'Associació de Comerços Argentona es Mou. De 18 a 21h, la Font del Mig acollirà diferents escenes nadalenques representades per figures vivents amb el vestuari de l'època i tot luxe de detalls. Els visitants podran passejar per aquest entorn natural entre els figurants i gaudir de l'escenificació perfectament ambientada. Les entrades tindran un preu de 3 euros i es podran comprar de manera anticipada als comerços d'Argentona Es Mou. 

Aquesta iniciativa va néixer l'any passat de la mà dels pares i mares dels alumnes de 6è de l'Escola Les Fonts amb l'objectiu de recaptar fons per al viatge de final de curs. No obstant això, s'hi van acabar sumant moltes persones del poble i també col·laboradors fins a arribar a aconseguir una vuitantena de persones involucrades. Enguany, Argentona es Mou ha agafat les rendes de l'organització però comptarà amb la implicació i l'experiència de molts dels participants de l'any passat, és per això es preveu que es torni a repetir l'èxit de la primera edició. 

Ja podeu escoltar l'entrevista als responsables del Pessebre Vivent d'Argentona:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800