Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 02.12.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Les pintures de René Jean exposades a la Casa Gōtica
A banda de la inauguraciķ també va tenir lloc una conferčncia d'Āngel Miret, coordinador de la Generalitat del Comitč per a l'Acollida de les Persones Refugiades
rené jean amba 2019

Aquest divendres va tenir lloc a la Casa Gōtica la inauguraciķ de l'exposiciķ "Migraciķ, més enllā de la discriminaciķ i el prejudici” de René Jean Amba. El regidor de cultura, Āngel Puig, va obrir l'acte de la inauguraciķ i va donar veu a l'artista que va voler agrair l'assistčncia així com el suport de diverses persones que han fet possible aquesta exposiciķ que es podrā visitar fins el 29 de desembre. A través de quinze pintures, René J. Amba, ha plasmat les prōpies vivčncies com a persona refugiada, fet que va despertar l'interčs dels assistents per cončixer l'obra i l'autor. 

En aquest context i també a la Casa Gōtica, dissabte va tenir lloc una xerrada amb el coordinador de la Generalitat del Comitč per a l'Acollida de les Persones Refugiades, Āngel Miret. Sota el títol “La situaciķ de la protecciķ internacional a Catalunya”, Miret va explicar algunes de les actuacions de les administracions públiques i la coordinaciķ amb les entitats que actuen dins l'āmbit d'acollida de les persones refugiades a Catalunya. El coordinador de la Generalitat, va exposar les dificultats que al llarg d'aquests darrers anys han dificultat l'execuciķ d'alguns dels programes en matčria d'acollida de les persones solˇlicitants de protecciķ internacional i refugiades.

En acabat, membres de l'entitat Vivim Drets, que treballa per la visibilitat de les persones refugiades, van obsequiar al conferenciant amb un cāntir de l'any. A continuaciķ, va tenir lloc una assemblea oberta on es va explicar algunes de les propostes que tenen previstes per enguany. Finalment, l'acte va cloure amb una xocolatada. 

Clica'm per veure l'ālbum fotogrāfic.

Escolta la conferčncia a cārrec del coordinador de la Generalitat del Comitč per a l'Acollida de les Persones Refugiades, Āngel Miret:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800