Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 29.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Els Amics de la Poesia organitzen un recital de poesia combativa
Hi seran presents els poetes Enric Casasses i David Caņo, l'historiador de l'art Joan Minguet i l'editora Montserrat Serra (Dimarts 3, Salķ de Pedra, 19 h)
oriol_marfa

Els Amics de la Poesia han decidit donar un nou impuls a l'entitat organitzant un reguitzell d'accions en els prōxims mesos. La primera proposta arriba dimarts vinent (Salķ de Pedra, 19 h), amb la presentaciķ dels llibres 'Joan Brossa Poemes de Combat' i '1-0. Trenta poetes per la llibertat'. L'acte comptarā amb el recital de dos noms propis de la poesia catalana actual, Enric Casasses i David Caņo. També hi prendrā part Joan Minguet, historiador de l'art i responsable del recull de Joan Brossa. Finalment, l'entitat també comptarā amb la presčncia de la periodista Montserrat Serra, editora dels dos volums amb Vibop edicions.

El secretari dels Amics de la Poesia, Oriol Marfā, ha destacat a Rādio Argentona la vigčncia dels llibres que es presentaran. "Sķn l'expressiķ počtica dels fets i les circumstāncies que ens envolten a nivell catalā".

Per altra banda, els Amics de la Poesia volen revifar l'entitat instant els argentonins a fer-se socis. També anuncien diverses propostes entre les quals destaca el retorn del Certamen de Poesia d'Argentona, la participaciķ de l'entitat al Correllengua i una ruta a la primavera que resseguirā la connexiķ entre poetes catalans i alguns indrets d'Argentona. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800