Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 27.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Disminueixen un 80% els robatoris a domicilis
El cap de la Policia Local, Pere Anglada, s'ha mostrat molt satisfet amb les dades d'octubre i novembre d'enguany
Policia Local

Els robatoris a domicilis a Argentona han disminuīt un 80% respecte a l'octubre i novembre de l'any passat –uns dels mesos més forts de robatoris. La tendčncia a la baixa dels últims anys es va veure interrompuda per la gran quantitat de robatoris a domicilis que es van produir a Argentona el 2018 perō enguany la situaciķ és molt diferent. El cap de la Policia Local d'Argentona, Pere Anglada, afirma que "l'any passat va ser un mal any a Argentona, el Maresme i Catalunya" perō s'ha mostrat molt satisfet amb les dades d'aquest octubre i novembre. Anglada ha assegurat que, des del primer dia, s'han destinat molts recursos a la prevenciķ de robatoris i la Policia Local d'Argentona estā "fent molta feina". Anglada admet que arribar a eliminar totalment els robatoris és prācticament impossible perō que, les xifres d'aquests mesos, els permetran "tornar a números sostenibles".

A Argentona els domicilis que pateixen més robatoris sķn les cases a quatre vents on, a més, els lladres solen ser molt rāpids. És per aixō que el Sergent Francesc Xavier Franco ha donat algunes recomanacions per fer de casa nostra una llar més segura. Per ell, perō, el més important és que coneguem les mancances del nostre habitatge i adoptem totes les mesures de seguretat que estiguin al nostre abast. I és que, en més d'una ocasiķ, quan la Policia Local acudeix a un robatori, se n'adonen que els lladres han pogut entrar al domicili per algun descuit. "El propietari surt un moment a buscar el pa o la canalla i es deixa la porta de la cuina oberta, o no tanca la porta amb clau", explica Anglada. 

La Policia Local d'Argentona també ha destacat la utilitat de les cāmeres de videovigilāncia i ha ressaltat la importāncia de la colˇlaboraciķ ciutadana. Anglada i Franco han demanat que sempre que es detectin vehicles o persones sospitoses se'ls truqui al 93.797.13.13.

Podeu escoltar l'entrevista sencera:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800