Notícies
Publicat el 22.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El nou Consell d'Infància comença a caminar
Consell Infància 2019-20
L'alcalde d'Argentona dóna l'encàrrec als nens i nenes que durant el proper curs treballin en com millorarien els seus itineraris i camins fins a l'escola

Aquest dimecres es va celebrar al Saló de Pedra l'acte oficial de Constitució del nou Consell d'Infància per al curs 2019-20. Aquest òrgan de participació ciutadana es va crear l'any 2016 i hi participen una vintena de nens i nenes d'entre els 11 i 12 anys, en representació dels cursos de 5è i 6è de primària de les quatre escoles del municipi.

L'acte va comptar amb la participació de l'alcalde Eudald Calvo i els regidors d'Educació i Participació Ciutadana, Quim Perejoan i Gina Sabadell, respectivament, que van encoratjar i elogiar la tasca realitzada durant aquest temps i la importància de treballar els valors del diàleg, el debat i la necessitat de integrar la visió dels infants en la gestió i polítiques públiques. Durant la sessió es va acomiadar aquells membres del Consell que ja han fet el pas a l'Institut i per tant finalitzen la seva etapa en aquest espai, així com donar la benvinguda als nous consellers i conselleres dels grups de cinquè que fan la seva estrena.

Abans de cloure l'acte, l'alcalde va traslladar al Consell una de les tasques importants que hauran de desenvolupar al llarg del curs. Eudald Calvo va demanar als nens i nenes que dibuixin i treballin un mapa en què millorin els itineraris i camins que fan cada dia per anar a l'escola.

El Consell d'Infància es reuneix mensualment, habitualment el primer dimecres de cada mes, a una de les sales de l'antiga fàbrica Velcro.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800