Notícies
Publicat el 20.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona Cor de Gòspel fa 10 anys
Aquest dissabte la formació oferirà un concert inèdit a la Sala amb peces de musicals i del cinema adaptades a aquest gènere
argentona cor de gospel

Aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre, la Sala d'Argentona acollirà "Gòspel & Musicals" a càrrec d'Argentona Cor de Gòspel. Es tracta d'un concert per celebrar els 10 anys de la formació on interpretaran peces de musicals i de cinema adaptades al gòspel. L'entrada serà de 5 euros els adults i 3 euros a menors fins als 14 anys.

En una entrevista al programa "Notxes de Nit", el membre de la coral, Xevi Cacho, ha avançat que "hem volgut sortir de la nostra zona de confort amb cançons que no havíem fet i que les hem arranjat amb la sonoritat del gòspel". D'altra banda, la també membre de la formació, Eva Aparicio, ha posat la vista enrere per explicar tot el que li ha aportat el cor: "expressar sentiments a través de la música amb un grup de gent amb qui t'hi avens i t'ho passes bé, tot plegat va més enllà de l'aprenentatge musical". D'altra banda, ha manifestat que l'objectiu d'aquest concert és retornar l'acollida i l'estima que els ha transmès la població al llarg de la dècada.

Aquest concert forma part de la programació musical amb motiu de Santa Cecília. Dissabte a les 11 del matí tindrà lloc a la Plaça de Vendre un "Taller d'instruments amb mestres, obert a tothom i un concert de jazz". A dos quarts de vuit del vespre, la Sala acollirà el "Gòspels & Musicals". Finalment, diumenge a les 12 del migdia tindrà lloc el Concert de Santa Cecília a l'Escola Les Fonts amb: Argentona Cor de Gòspel, Cor Burriac i la Coral Llaç d'Amistat.

Clica'm per escoltar l'entrevista als membres de l'Argentona Cor de Gòspel, al "Notxes de Nit". 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800