Notícies
Publicat el 19.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Quatre supermercats d'Argentona participaran en el Gran Recapte
La campanya solidària tindrà lloc el pròxim divendres i dissabte
gran recapte

Bon Àrea, Caprabo, Coaliment i Condis són els quatre establiments que participaran en el Gran Recapte, una campanya organitzada pel Banc dels Aliments i que cada any recull una gran quantitat de productes pels més necessitats. Si aneu a comprar a un d'aquests supermercats el divendres 22 o dissabte 23 de novembre podreu fer una donació als voluntaris que hi trobareu. Es poden donar tota mena de productes d'alimentació amb data de caducitat llarga però, els més demandats són l'oli, la llet i les conserves de peix i de verdura. La responsable de comunicació del Banc dels Aliments, Núria Massafrets, ha recomanat al programa A Mig Matí que les conserves ja estiguin cuinades "perquè qui les hagi de fer servir només les hagi d'escalfar", ja que la majoria de persones que "solen tenir mancances alimentàries també tenen precarietat energètica i d'habitatge".

L'any passat, el Gran Recapte va aconseguir més de 4 milions de quilos d'aliments a tot Catalunya. L'objectiu d'enguany és superar aquesta xifra.

Encara calen voluntaris

Perquè aquesta campanya es pugui dur a terme, cal la col·laboració de voluntaris a cadascun dels supermercats. A Argentona, la majoria dels establiments ja disposen del personal necessari, però no és així a altres punts de la comarca com ara Mataró. Als grans supermercats de la ciutat es necessita més gent que reculli els aliments i organitzi la tasca de tots ells. Encara us podeu inscriure al web del Gran Recapte.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800