Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Punts turistics entrga diplomes 3
Notícies
Argentona acull el lliurament de diplomes per Punts d'informació Turistica al Maresme
El municipi compta amb l'Hostal de Burriac com a punt acreditat i pendent de validar d'altres equipaments i serveis durant el proper any 2020

El passat 13 de novembre Argentona va acollir l'acte de lliurament dels diplomes que certifiquen a empreses i serveis com a Punt d'Informació Turística al Maresme. Un total de 62 empreses i serveis, 53 de renovació i 9 noves incorporacions en aquest 2019, han estat distingits com a punt d'informació turística a la comarca.

A l'acte hi va participar el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó i el diputat de turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luís Ruiz López, a més de l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, i el regidor de Promoció Econòmica, Ángel Puig.

Durant l'acte, Toni Navarrete, tècnic de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, va oferir una xerrada sobre la importància de la promoció i preservació dels espais naturals protegits.

Els punts d'informació són claus per oferir una experiència turística completa al visitant i per això tots ells passen, cada any, per diverses sessions formatives, que inclouen també sortides de coneixement del territori. En aquesta ocasió, els representants dels punts d'informació, van poder conèixer el patrimoni d’Argentona i van fer una visita guiada al Museu del Càntir.

El projecte de punts d'informació està impulsat per la Diputació de Barcelona i coordinat a la comarca pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i vol dotar al territori d'un major nombre de punts d'informació turística per complementar el servei d'atenció al visitant i acompanyar-lo durant la seva estada. Argentona compta amb l'Hostal de Burriac, com punt acreditat de punt d'informació a Argentona i pendent d'acreditar altres punts durant el proper any 2020.

Informació publicada el 18 de novembre de 2019

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: