Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

foto speed-dating
Notícies
Descobreix el teu potencial i enforteix la teva candidatura davant les empreses
A finals de novembre, taller formatiu gratuït de tres dies, a Argentona i també a Cabrera de Mar. Places limitades


No sempre és fàcil el procés de buscar feina: trobar la indicada, les condicions idònies, presentar-nos davant l'empresa, ser seleccionats… Això sí, hi ha aspectes personals que podem treballar per tal d'afavorir la contractació

Un moment clau és l'entrevista amb l'empresa. Ho és perquè és el moment de demostrar que som millor opció que la resta de persones que també postulen al lloc de treball. Precisament, el Taller de competències i Speed Dating Professional té l'objectiu d'alinear els nostres objectius laborals amb els requeriments de les empreses del territori.

I et preguntaràs, com? Oferint eines i coneixements per preparar la nostra candidatura amb més confiança i seguretat i entrenant el procés selectiu de Speed Dating Professional, que és una tècnica que serveix per abordar amb èxit les entrevistes professionals.

Es tracta d'un taller gratuït de tres dies on, de forma dinàmica, treballarem per descobrir els nostres potencials i com orientar-los al perfil de feina que busquem. Un cop coneixem els nostres valors i competències els podrem desenvolupar molt millor.

Es realitzarà a Argentona i Cabrera de Mar a les següents dates, de 9.30 h a 13,30 h:

  • 20, 25 i 27 de novembre a Cabrera de Mar (Can Martinet, Av. Pare Jaume Català, 42)
  • 27, 29 de novembre i 2 de desembre a Argentona (Sala d'actes, c/ Gran, 61)

El tercer dia és la part més pràctica, on l'alumne aprendrà a fer una molt bona exposició dels seus potencials basada en el seu autoconeixement. Si vols assistir a qualsevol de les tres edicions d'aquest taller, reserva la plaça al teu Servei Local d'Ocupació. Et trucarem per informar-te més àmpliament, si així ho necessites.

No t'ho pensis molt, les places són limitades!

Informació publicada el 18 de novembre de 2019

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: