Notícies
Publicat el 15.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Partit complicat del sènior davant la visita del Caldes
Aquest dissabte el pavelló municipal acollirà els partits de les categories sots 25 (16h), sènior masculí (17:30h) i sots 25 B (19h)
senior masculí 19-20

Aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda el sènior masculí rebrà la visita del Caldes. L'equip visitant és un dels rivals més forts amb qui s'han hagut d'enfrontar, només han patit una derrota i per això ocupen la segona posició de la taula. El director esportiu i jugador, Xavier Rodríguez, ha explicat que tenen moltes ganes de disputar aquest partit davant d'un equip que, segons ha dit, tenen jugadors amb experiència en categories superiors a la Segona Catalana. Rodríguez s'ha mostrat convençut que "si fem valdre el factor pista i l'equip respon com en els dos darrers partits, podem aconseguir la tercera victòria consecutiva".

ALTRES CATEGORIES

El primer partit de dissabte al pavelló tindrà lloc a les quatre de la tarda i enfrontarà el Sots 25 amb el Nou Barris. Els locals són desens i els visitants són quarts.

A continuació, a dos quarts de sis de la tarda, el Sènior Masculí és vuitè i rebrà el CN Caldes que és segon.

Finalment, el Sots 25 B volen mantenir el lideratge i sumar una nova victòria a casa davant de la UE Bàsquet Martorelles a les set de la tarda.

El Sènior Femení jugarà diumenge a dos quarts d'una a la pista del Círcol Centre Mèdic La Vila. Les argentonines volen mantenir la segona plaça davant d'un rival amb qui no s'hi han enfrontat mai.

El diumenge el Sènior B jugarà a les quatre de la tarda a la pista de la UB Mir B. Els argentonins són sisens amb l'ambició de seguir escalant posicions. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800