Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

AEM 2
Notícies
L'Ajuntament i Argentona Es Mou revisen el Conveni de col·laboració
L'Ajuntament i l'associació comercial i de serveis renoven el seu acord per seguir impulsant plegats la promoció i dinamització de la vila

Aquest dimarts s'ha signat l'actualització del conveni de col·laboració per l'any 2019 entre l'Ajuntament d'Argentona i Argentona Es Mou (AEM), que ha comptat amb la participació de l'alcalde, Eudald Calvo, i la presidenta de l'entitat, Irene Ollé, acompanyada per d'altres representants de l'associació.

L'acord s'emmarca en la voluntat d'ambdues parts per impulsar el pla de dinamització del centre comercial urbà, mitjançant diverses activitats, propostes al carrer i la participació en fires i altres esdeveniments municipals. Aquesta actualització del conveni respon a la revisió de les aportacions econòmiques que l'Ajuntament i AEM ofereixen al Projecte de Dinamització Comercial, ja que l'associació va haver d'avançar una despesa ja que en aquell moment no es comptava encara amb la subvenció de la Diputació de Barcelona i que és de 10.000 euros.

Així, per tal de donar impuls als objectius i accions plantejades per la dinamització comercial, l'AEM aportarà 12.500 euros, i l'Ajuntament donarà suport amb 15.000 euros, que es destinaran a les tasques de gestió i a les accions dirigides al consumidor i clients.

El conveni contempla la constitució d'una comissió de seguiment per avaluar la planificació i el seguiment de les accions realitzades.

Informació publicada el 13 de novembre de 2019

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: