Ajuntament d'Argentona
Demà al matí el col·lectiu Lectures en Veu Alta ens proposa tallers infantils i molta literatura per homenatjar el periodista i escriptor, Pere Calders
calders_9nov

Enguany es commemoren els 25 anys de la mort del periodista i escriptor Pere Calders. Amb l'objectiu de retre-li un homenatge a Argentona, el col·lectiu Lectures en Veu Alta ha organitzat una matinal a la Plaça de Vendre. A les 11h l'Agrupació Escolta Calabrot dirigirà tallers infantils al voltant de la figura de Pere Calders i a les 11.30h la néta de l'escriptor, Diana Corominas, presentarà el llibre "Sobre l'exili, el feixisme i la censura".

A les 12.15h tindrà lloc un dels actes més populars on 25 rapsodes interpretaran micro contes de Pere Calders extrets del seu llibre "Contes portàtils". Una de les integrants de Lectures en Veu Alta, Laura Gállego, assegura que és l'activitat on han aconseguit aplegar més gent dalt l'escenari i afirma que els "fa molta il·lusió haver pogut engrescar tot tipus de gent, amb molts perfils, gent jove i gent gran". De tot plegat en podreu gaudir demà a partir de les 11h a la Plaça de Vendre.

Publicat el 08.11.2019