Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 07.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'No hi ha despeses prōpies o imprōpies a l'Ajuntament, hi ha despeses necessāries i despeses que no ho sķn'
Susana Lķpez (PSC) demana que s'acabin els projectes iniciats abans de comenįar-ne de nous
susana_lopez_novembre

El PSC ha estat el grup municipal protagonista d'avui a la roda política de novembre de Rādio Argentona. La cap de llista, Susana Lķpez, ha explicat que el govern s'ha reunit amb l'oposiciķ per explicar-los que els ingressos del consistori sķn molt inferiors als previstos. Per tant, ara caldrā que govern i oposiciķ s'arremanguin per fer acordar un pressupost de cara al 2020 que contingui la despesa. Aquest acord haurā de superar la diferčncia de criteri a l'hora de fer servir les tisores que ja estan manifestant els diferents grups polítics a la roda d'entrevistes de novembre.

Ahir el cap de Junts x Cat, Bernat Calvo, defensava que a l'hora de retallar despesa es posin sobre la taula els serveis que l'Ajuntament estā prestant sense que siguin de la seva competčncia. Avui, Susana Lķpez ha rebutjat aquest argument: "Per nosaltres no hi ha despeses prōpies o imprōpies a l'Ajuntament, sinķ que hi ha despeses necessāries i despeses que no ho sķn". En aquest sentit s'ha preguntat quina administraciķ es faria cārrec del PFI o els projectes de música a les escoles en cas que l'Ajuntament deixi de finanįar-los i ha assenyalat que sķn projectes necessaris que donen un valor afegit a l'educaciķ d'infants i joves.

L'altre punt en el qual els partits hauran de buscar acords per bastir el pressupost sķn les inversions. En aquest āmbit Susana Lķpez demana al govern que no iniciī nous projectes, sinķ que es concentri a tirar endavant aquells que hi ha comenįats i que, en molts casos, els veīns fa anys que esperen. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800