Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Foto curs youtube
Notícies
Com esprémer Youtube i el vídeo marketing al teu negoci
Jornada formativa del SEMPRE. L'activitat es farà els dies 20, 27 i 29 de novembre de 9.30 h a 13.30 h

El vídeo és el format estrella del marketing. És perfecte per comunicar-nos amb la nostra audiència. L'any 2020 més del 85% del tràfic d'Internet procedirà d'aquest tipus de contingut. En aquest sentit, el vídeo marketing és un tipus d'estratègia que es basa en la utilització de material audiovisual (imatge, vídeo, àudio i text) per aconseguir diferents objectius: promocionar una marca, vendre un producte o un servei. 

Ni més ni menys que un 81% de les marques ja treballen les estratègies de vídeo marketing. Gràcies a les xarxes socials, avui podem destacar la seva gran importància a l'hora d'establir un pla estratègic.

La reina de les xarxes dels continguts en format vídeo és YouTube. Dominar aquesta plataforma ens permet obtenir tot un món d'avantatges, com per exemple: ampliar l'audiència, tenir més visibilitat, treballar un format més atractiu, augmentar el tràfic web, millorar l'engagement de les publicacions a xarxes socials i, fins i tot, afavorir el SEO.

Amb el curs Esprem Youtube i el vídeo marketing al teu negoci t'explicarem com donar a conèixer els teus productes o serveis a través de Youtube. Durant tres sessions, podràs aprendre a identificar els objectius que pots aconseguir amb l'ús de Youtube i el vídeo marketing. També veure diferents formes de mostrar els teus productes, serveis o informació de valor perquè siguin atractius per a la teva audiència, així com evitar errors habituals en les gravacions.

L'activitat formativa es desenvoluparà el 20, 27 i 29 de novembre de 9.30 h a 13.30 h al Saló de plens (c/ Gran, 61, Argentona) i està dirigida a autònoms i professionals de qualsevol activitat, persones emprenedores i empreses.

La inscripció és gratuïta i pots veure el programa aquí. Si necessites més informació, no dubtis a contactar-nos al telèfon 93 797 49 00 o a l'email sempre@argentona.cat.

Inscripció

Si teniu qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos al Servei de Promoció Econòmica, al carrer Gran 61 o contacteu al telèfon 937974900 i/o al correu electrònic sempre@argentona.cat.

Informació publicada el 6 de novembre de 2019
INSTAGRAM

Ajuntament d'Argentona | Servei Municipal de Promoció Econòmica (SEMPRE)
C/ Gran, 61, 1r pis | 08310 Argentona
Tel.: 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona