Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 05.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Fran Fragoso: 'Con la mano en el corazķn, no lo veía claro'
El regidor diu que va retirar el suport a les ordenances del govern perquč va tenir la sensaciķ que l'enganyaven
fran_fragoso

Fran Fragoso ha obert la roda política de novembre aquest matí a Rādio Argentona. El regidor ha tingut  bones paraules per a Pep Masķ que ahir va renunciar a la seva acta de regidor.

Fragoso també ha parlat āmpliament de les ordenances fiscals que es van aprovar en sessiķ extraordināria a mitjans d'octubre. En aquell ple, el govern havia arribat a un preacord amb els grup municipal delFran Fragoso per aprovar les ordenances fiscals. Perō en el darrer moment, l'oposiciķ en bloc va condicionar el seu suport al fet que el govern rebaixés un punt l'increment de l'Ibi. Aquest matí Fran Fragoso ha justificat el canvi de postura assegurant que es va sentir enganyat. "Llegamos a un acuerdo dos días antes. Pero cada hora que pasaba nos modificaban los números". Fragoso ha explicat que el fet que el va fer decidir fer-se enrere en el suport a les ordenances va ser comprovar que les ordenances fiscals que hi havia penjades al web municipal no eren les vigents. "Aquí vam pensar que algú ens estava enganyant", assegura. 

La manca de suports a les ordenances van forįar al govern a rebaixar les seves expectatives a l'hora d'incrementar l'Ibi. Per aquest motiu l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, va alertar a l'oposiciķ que no es podria augmentar la plantilla de la policia local amb dos nous agents tal com s'havia previst. Fragoso avui ha criticat aquesta reculada i assegura que el govern pot retallar d'altres partides.

Per últim, en el ple d'aquest novembre els grups van aprovar per unanimitat una proposta de Fran Fragoso per tal que el consistori subvencioni el canvi de banyeres per plats de dutxa per a veīns amb mobilitat reduīda o majors de 75 anys.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800