Ajuntament d'Argentona
Les argentonines van tenir dificultats per entrar en el partit però un cop van desplegar el seu joc es van imposar a la pista i al marcador
senior femení mollet 2019

Aquest diumenge sènior femení del CBA va tornar de Mollet amb la victòria sota el braç (41-52). A l'equip de Susanna Portabella li va costar entrar en el partit fins al punt que van tancar el primer quart amb un marcador de 16 a 9. En el segon, les visitants van recuperar el seu joc i van aconseguir atrapar i superar per quatre punts a les locals. La reacció argentonina es va consolidar en el tercer temps amb un joc dinàmic que les va permetre allunyar-se per catorze punts de diferència que es va veure parcialment retallat en el marcador final (41-52).

Després de sis jornades el sènior femení ja ocupa la segona plaça però el sobretot demostra que aquest equip en construcció progressa adequadament. En una entrevista a ràdio Argentona, la jugadora Aina Casabella, ha destacat la polivalència de l'equip, ja que "no depenem d'una jugadora perquè totes aportem el millor de nosaltres, ens complementem i això ens fa millors". El pròxim partit serà contra el Caldes i tindrà lloc dissabte a les sis de la tarda al Pavelló Municipal.

Escolta l'entrevista a la jugadora del CBA, Aina Casabella:

Publicat el 05.11.2019