Ajuntament d'Argentona
La colla argentonina participarÓ en la XX Trobada de Gegants que tindrÓ lloc aquest diumenge a Inca en el marc de les festes de Santa Maria la Major
geganters on tour

Fotografia Gegants Argentona

Els Gegants d'Argentona viatjaran per primera vegada a Mallorca per participar en la XX Trobada de Gegants. La jornada tindrÓ lloc aquest diumenge a Inca en el marc de les festes de Santa Maria la Major que Ús la copatrona de la ciutat. El diumenge a les deu del matÝ tindrÓ lloc la plantada de gegants i una hora mÚs tard s'iniciarÓ la cercavila. A les dotze del migdia serÓ el torn del "Ball de Bot" a cÓrrec dels Revetlers des Puig d'Inca, una oportunitat ˙nica per gaudir d'aquest ball popular abans del ball de gegants.

El president de l'entitat, Jordi Gual, ha detallat en una entrevista a RÓdio Argentona que divendres marxaran dues persones en vaixell per transportar el cotxe amb el remolc i dissabte s'hi desplašaran uns vint-i-cinc membres en aviˇ. Jordi Gual s'ha mostrat convenšut que tot i la brevetat del viatge aprofitaran cada moment per conŔixer les altres colles, els pobles i les seves tradicions. El cap de colla ha explicat que "aquestes sortides de mÚs d'un dia sˇn les que cohesionen a la colla, ens coneixem mÚs i fem pinya". Per aquest motiu ja han comenšat a organitzar la de l'any vinent que tindrÓ lloc a PuigcerdÓ.  

Publicat el 04.11.2019