Ajuntament d'Argentona
L'objectiu dels treballs Ús millorar la seguretat viÓria d'un tram marcat pels revolts i els accessos a finques privades


La Diputaciˇ de Barcelona inicia el proper dilluns, 4 de novembre, les obres de millora dels revolts de la carretera en el tram comprÚs entre el punt quilomŔtric 1.680 i 1.950 del terme municipal d'Argentona. Aquest tram presenta un trašat sinuˇs amb poca visibilitat i amb diversos accessos a propietats privades. El projecte tÚ un pressupost de licitaciˇ de 305.986 euros i un termini d'execuciˇ de dos mesos. L'objectiu dels treballs Ús millorar la seguretat viÓria d'aquest tram de carretera en el que hi ha alguns accessos a finques privades, alguns dels quals tenen permŔs el gir a l'esquerra.

L'actuaciˇ comportarÓ l'establiment de carrils de canvi de velocitat als accessos del marge dret de la carretera (a la imatge assenyalats en blau). TambÚ es millorarÓ la visibilitat de parada, reculant la posiciˇ d'un tram de la pantalla ac˙stica existent. Finalment es prohibiran els girs esquerres en tot el tram.

Les obres produiran afectacions puntuals al trÓnsit, aix˛ no obstant o Ús previst donar pas alternatiu excepte en situacions puntuals. 

argentona_projecte_c1415

Publicat el 31.10.2019