Ajuntament d'Argentona
L'objectiu dels treballs és millorar la seguretat viària d'un tram marcat pels revolts i els accessos a finques privades


La Diputació de Barcelona inicia el proper dilluns, 4 de novembre, les obres de millora dels revolts de la carretera en el tram comprés entre el punt quilomètric 1.680 i 1.950 del terme municipal d'Argentona. Aquest tram presenta un traçat sinuós amb poca visibilitat i amb diversos accessos a propietats privades. El projecte té un pressupost de licitació de 305.986 euros i un termini d'execució de dos mesos. L'objectiu dels treballs és millorar la seguretat viària d'aquest tram de carretera en el que hi ha alguns accessos a finques privades, alguns dels quals tenen permès el gir a l'esquerra.

L'actuació comportarà l'establiment de carrils de canvi de velocitat als accessos del marge dret de la carretera (a la imatge assenyalats en blau). També es millorarà la visibilitat de parada, reculant la posició d'un tram de la pantalla acústica existent. Finalment es prohibiran els girs esquerres en tot el tram.

Les obres produiran afectacions puntuals al trànsit, això no obstant o és previst donar pas alternatiu excepte en situacions puntuals. 

argentona_projecte_c1415

Publicat el 31.10.2019