Ajuntament d'Argentona
Els efectes del canvi climàtic, el nou enfocament de la participació ciutadana i la Temporada són els principals continguts

El Cap de Creus ja és al carrer. El butlletí municipal obre portada amb els efectes del canvi climàtic a Argentona a partir d'una entrevista amb l'enginyer forestal Oriol Bassa. La participació ciutadana i la programació cultural de la tardor són els altres temes destacats de la revista.

El número de setembre – octubre també conté reportatges sobre la nova temporada de Ràdio Argentona i sobre la Festa Major, amb una selecció d'imatges. Per altra banda hi trobareu informació d'esports, amb una pàgina dedicada a la Burriac Xtrem, notícies municipals i una entrevista a René Jean Amba, un artista camerunès que viu a Argentona.

Finalment, també hi trobareu les seccions habituals de cartes al lector, xarxes socials, espitllera històrica i la tribuna política dels grups municipals.

La revista ja s'ha repartit al centre de la vila, Madà i el barri del Cros. Per motius aliens al Cap de Creus, el repartiment a les urbanitzacions no es podrà realitzar a terme fins l'11 de nombre.

Descarrega't el Cap de Creus 154+1 clicant a l'enllaç

Cap de Creus 154+1 

Publicat el 30.10.2019