Contacta amb el Servei Local d'Ocupació del SEMPRE

Les empreses necessiten constantment contractar nous professionals i conèixer les novetats del mercat laboral. Això és el que permet tenir una plantilla preparada per afrontar els reptes comercials de l'organització.

Els Serveis Locals d'Ocupació ajuden a les empreses amb necessitat de personal qualificat a ser més competitives, és a dir, estan a disposició de les empreses locals per donar resposta en matèria de recursos humans. La consolidació i el creixement d'aquestes és un objectiu comú.

Si ets empresari i vols ser assessorat sobre aquest servei, el primer que has de fer és contactar amb el teu ajuntament i sol·licitar una entrevista amb el personal tècnic. Si estàs interessat a posar una oferta, també pots omplir el formulari i es posaran en contacte amb vosaltres.

 

En cas de tenir una vacant a la teva empresa, el Servei Local d'Ocupació pot ajudar-te a definir el lloc de treball, en la difusió de l'oferta i en la preselecció dels millors candidats. L'objectiu és trobar el treballador més adient per al lloc de treball que es vol cobrir. Per descomptat, la decisió final sempre la té l'empresa.

Descartar i triar perfils professionals no és una tasca fàcil. Menys si l'empresari busca habilitats, coneixements i aptituds específiques.  Per això, és de gran valor rebre un servei personalitzat i d'atenció directa i individualitzada; facilitats en la gestió de l'oferta; un gran ventall de perfils professionals de tota la província de Barcelona; i, fins i tot, espais i despatxos per seleccionar candidats.

 

Una vegada escollit el candidat, també es fa un seguiment post inserció per analitzar la incorporació i integració del treballador dins la seva nova empresa. Si ofereixes feina i vols fer la teva empresa més competitiva, nosaltres et podem ajudar. Estem al teu costat!

Si teniu qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos al Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona, al carrer Gran 61 o contacteu al telèfon 937974900 i/o al correu electrònic sempre@argentona.cat.

Informació publicada el 28 d'octubre de 2019