Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Primera derrota del sènior femení davant del Llefià (54-61)
Les jugadores de Susanna Portabella i Laura Antoja ensopeguen el dia de la presentació de la temporada amb una afició entregada
sf2019

El sènior femení va encaixar la primera derrota de la temporada davant la visita del Llefià (54-61) en un partit on pràcticament van anar sempre per darrere. Les argentonines van tenir dificultats per entrar en el partit des de l'inici, fet que va quedar palès amb el parcial de 0-9 i els vuit punts ofensius abans d'acabar el primer quart. En el segon quart va arribar la reacció argentonina, l'equip no s'acabava de sentir còmode a la pista però va aconseguir retallar distàncies abans de la mitja part. A la represa va arribar l'empat al marcador i en el darrer quart, les locals es van ofegar de faltes i això va propiciar la victòria visitant.

La primera derrota del sènior femení va coincidir amb la presentació de la nova temporada del club, una jornada familiar on grans i petits van bolcar-se a animar a les jugadores. La capitana de l'equip, Mariona Rovira, ha explicat que "va ser brutal, la gent no va parar d'animar-nos i els hi agraïm molt!". La jugadora considera que l'equip necessita acabar de trobar-se a la pista a causa de la incorporació de les noves jugadores, a qui per cert, Rovira ha elogiat a cadascuna d'elles. Després d'aquesta primera derrota, les argentonines són terceres a la taula i aquest dissabte a les sis de la tarda rebran la visita del Sant Nicolau B que és el cuer.