Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Montse Capdevila (TxA): 'És possible  trobar l'equilibri en la bonificaciķ de l'Ibi per a famílies nombroses'
Proposa que la bonificaciķ sigui del 30%, enlloc del 50%, perō que tingui carācter universal
montse_capdevila_octubre_19

Montse Capdevila (TxA) ha mostrat avui una postura més flexible a l'hora de negociar la bonificaciķ de l'Ibi que han de tenir les famílies nombroses. Aquest és el principal escull de la negociaciķ entre els partits argentonins per a l'aprovaciķ de les ordenances fiscals del 2020. Capdevila considera que s'ha de buscar una bonificaciķ que permeti que més famílies es beneficiīn d'una rebaixa de l'impost perō, al mateix temps, que les arques municipals no vegin disminuīts els seus ingressos de forma considerable.

Montse Capdevila també s’ha referit avui al canvi de nom dels carrers, ara anomenats 1 d’Octubre i de La República. Ha assegurat, de forma rotunda, que la seva formaciķ vol que Argentona tingui dos carrers amb aquest nom. Aixō no obstant, la seva formaciķ estā a l’espera de l’informe tčcnic que corrobori que el canvi de nom s’ha fet de forma correcta.

Per altra banda, sobre les ārees de Serveis Territorials i Obres Públiques, Tots per Argentona segueix reclamant informaciķ i diāleg. Capdevila també ha demanat a tots els grups que no s’enroquin posicions per tal que es pugui desencallar projectes tan importants per la vila com el de la biblioteca.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800