Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 10.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Susana Lķpez (PSC): 'Universalitzar la bonificaciķ de l'Ibi per a totes les famílies nombroses no seria just'
La regidora socialista defensa que es tinguin en compte la renda familiar i el patrimoni a l'hora d'accedir a una bonificaciķ de l'impost
susana_lopez_octubre

En la Roda Política d'octubre avui ha estat el torn de la cap de llista i portaveu del PSC, Susana Lķpez. Un dels temes que ha abordat és la modificaciķ de les ordenances fiscals, concretament la peticiķ de les famílies nombroses d'Argentona de que se'ls apliqui una rebaixa del 50% de la taxa a totes per igual, sense tenir en compte el nivell de renda de cadascuna. Lķpez entén la reivindicaciķ de les famílies perō no troba just que la rebaixa de l'impost s'apliqui de forma universal. Ha explicat que la proposta del PSC és que a l'hora de bonificar una família es tingui en compte el nivell de renda perō, també, el patrimoni.

Pel que fa a les mocions al voltant del canvi de nom de dos carrers, ara anomenats 1 d'Octubre i República, Susana Lķpez recorda que el PSC demanava que es contesti la instāncia veīnal i considera que la motivaciķ política de tot plegat es troba, sobretot, en qui va promoure el canvi de noms dels carrers. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800