Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 09.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Finalment, sí que hi haurā Temporada de La Sala
El consistori organitzarā tres espectacles en comptes dels cinc habituals
Ovelles La Sala

Problemes econōmics en la distribuciķ de partides van provocar que, fa unes setmanes, el consistori hagués d'assumir que enguany no podria organitzar la Temporada tardor/hivern de La Sala. Van anunciar que se substituiria per una Tardor cultural perō, finalment, la regidoria de Cultura ha aconseguit la dotaciķ per a poder organitzar una Temporada de Teatre, Música i Dansa a La Sala. Les modificacions de crčdit que s'han aprovat en els darrers plens han permčs que el consistori pugui contractar tres espectacles, tot i que habitualment se n'oferien cinc. El regidor de cultura, Āngel Puig, es felicita per les gestions i afirma que ja s'han assegurat que les Temporades de l'any vinent estiguin contemplades en el pressupost que s'estā elaborant i, d'aquesta manera, no es torni a repetir aquesta situaciķ.

Com serā aquesta Temporada?

La Regidoria de Cultural solia organitzar cinc espectacles per a cada temporada i, en aquesta ocasiķ, només en proposa tres. Tot i aixō, Puig destaca que des d'aquest mes d'octubre "tenim prācticament tots els caps de setmana complerts" a La Sala, ja que també s'hi representaran els de La Xarxa d'Espectacles, els destinats a les escoles d'Argentona, el desč centenari del Cor de Gōspel i el concert de Nadal, que enguany anirā a cārrec de Big Band Jazz Maresme & Erwin Seerutton.

Els tres espectacles que ha contractat la Regidoria de Cultura sķn Federico Garcia, el concert d'El Petit de Cal Eril, i la comčdia Lapōnia. A més, com en qualsevol Temporada de La Sala, també hi haurā abonaments disponibles que es posaran a la venda a partir del dijous 17 d'octubre.

Per a més informaciķ: Temporada d'espectacles per aquesta tardor a La Sala d'Argentona

Podeu escoltar les declaracions del regidor de cultura, Āngel Puig:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800