Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 09.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'No renunciem a que els elements arquitectōnics de Can Doro i Cal Guardiā tornin al centre histōric'
Bernat Calvo - octubre
Bernat Calvo (Junts x Cat) creu que podrā convčncer la resta de grups de la seva proposta

Dilluns passat, Junts x Cat va retirar per segona vegada la mociķ en la qual proposa que el futur projecte del centre histōric recuperi els elements arquitectōnics de Can Doro i Cal Guardiā. Així i tot, el cap de la formaciķ, Bernat Calvo, no renuncia a convčncer la resta partits que les restes arquitectōniques de Can Doro han de tornar al centre histōric d’Argentona. 'És una oportunitat única, o sķn aquí o enlloc', i ha afegit que 'no hi haurā cap gran sobrecost per la seva reconstrucciķ, en canvi sí que passarā amb el pārquing'.  

Pel que fa a les mocions que es van debatre dilluns al voltant del canvi de nom dels actuals carrers 1 d'octubre i República, Calvo ha explicat que la voluntat del seu grup és que es respectin els trāmits administratius i es consulti als veīns cada vegada que es plantegi un canvi de nom de carrer. Ha lamentat la discussiķ encesa que va tenir lloc en el ple, ja que considera que tant el PSC, com la seva formaciķ, només demanaven que es respectessin els trāmits administratius. En aquest sentit ha volgut deixar clar que, com a formaciķ independentista, Junts per Cat també vol que Argentona tingui un carrer dedicat a l’1 d’octubre i un altre a la República.

En un altre ordre de temes, Bernat Calvo s’ha mostrat partidari de revisar el topall per a les bonificacions de l’IBI per a famílies nombroses, perō, en cap cas, d’universalitzar la reducciķ de l’impost

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800