Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 08.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Si allarguem tant els plens, la gent no vindrā'
Fran Fragoso demanarā que es compleixi l'ordenanįa municipal que limita les intervencions dels regidors
franfragoso_octubre

Després del ple, avui Rādio Argentona ha engegat avui la Roda Política rebent a Fran Fragoso. El regidor a l'oposiciķ va haver d'abandonar la sessiķ a l'inici per motius personals i no va poder fixar la posiciķ del seu grup en els temes que es van debatre. Avui Fragoso ha criticat la durada del ple, que es va allargar més de 5 hores. Considera que les discussions s'allarguen de manera innecessāria. Avisa que en el ple de novembre demanarā a l'alcalde que faci respectar el reglament municipal que regula les intervencions.

Pel que fa a la posiciķ de Fran Fragoso sobre el que es va debatre ahir, considera que els canvis de noms de carrers es van fer sense consultar als veīns i ara cal donar resposta a les seves reclamacions. Per altra banda, hauria votat en contra de la mociķ de suport als detinguts del 23 de setembre. En canvi, Fragoso hauria recolzat la mociķ de Junts per Cat en la que es demana que es restitueixin els elements arquitectōnics de Can Doro en el nou equipament que s'ha de construir al centre de la vila.

La seva marxa del ple va comportar que es retirés la mociķ que presentava el grup de Fran Fragoso en la que es proposa que el consistori subvencioni i faciliti els trāmits de la substituciķ de banyeres per plats de dutxa per a persones majors de 75 anys. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800