Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 03.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Escullen un audiovisual argentoní per una campanya sobre micromasclismes
Es tracta del projecte de recerca realitzat per les alumnes de 4t d'ESO de l'IES Argentona: Luna Burgos, Joana Calvo, Cčlia Calvo i Berta Ventura
micromasclisme

El projecte “Quč és el micromasclisme?" realitzat per Luna Burgos, Joana Calvo, Cčlia Calvo i Berta Ventura ha estat escollit per formar part d'una campanya de sensibilitzaciķ. Aquesta campanya promoguda pel Pla d'Igualtat de la UPC s'anomena “10 mesos contra els micromasclismes a la UPC” i cada mes un centre docent de l'entitat escull un projecte. En aquesta ocasiķ ha estat l'Escola Tčcnica Superior d'Arquitectura del Vallčs qui ha valorat que aquest projecte sigui el recurs seleccionat pel mes d'octubre.

Les alumnes de 4t d'ESO de l'IES Argentona que van presentar aquest treball com a projecte de recerca han obtingut ara aquest reconeixement de la UPC. Les autores han aconseguit elaborar un material didāctic original i entenedor amb només tres minuts d'audiovisual. El vídeo comenįa explicant que "la violčncia de gčnere és un iceberg on només es visualitza un 10%" amb l'objectiu de fer emergir la violčncia invisibilitzada com la dels micromasclismes. A banda de definir el concepte amb exemples, les autores també divulguen sobre com identificar i actuar enfront dels micromasclismes.

Ja podeu veure el vídeo “Quč és el micromasclisme?": 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800