Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Entitats i Associacions
Esports
VI Marxa Solidària
JUNTs SUMEM CAPACITATS
Caminada. Acte que es realitza per sensibilitzar  a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional

Enguany AGIM, entitat que dóna suport personalitzat i grupal a totes aquelles persones que han patit Ictus, malalties neurodegeneratives i discapacitats físiques, fa la seva VI MARXASOLIDÀRIA.

Avançar junts ens pot fer arribar més lluny. Aquest és el missatge que vol transmetre la IV marxa solidària que AGIM organitza a Mataró amb la voluntat de sensibilitzar a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional.

L'acte tindrà lloc el pròxim 13 d'octubre, de 9 a 12 del matí, i vol convertir-se en una mobilització amb la participació de tothom.

La sortida es realitzarà des del Nou Parc Central i el punt d'arribada s'ubicarà a la Plaça Santa Anna. L'itinerari és d'aproximadament 7 Km al llarg del Passeig Marítim.

Tots els participants sortiran conjuntament i s'intentarà seguir el ritme que es vagi marcant (es senyalitzarà amb una bandera d'AGIM). Hem de pensar que és una marxa inclusiva on hi hauran persones amb diversitat funcional. Quan s'arribi a la plaça Santa Anna, on hi haurà una carpa informativa de l'entitat, es farà entrega d'un entrepà amb una ampolla d'aigua.

Diumenge
13
octubre
2019
9h
Lloc Nou parc Central Mataró
Hora 9 h
Durada DIA 13-10-2019 DE 9:00h A LES 12:00h
Ho organitza Associació Grup Integrador de Minusvàlids de Mataró i Maresme
Preu 8€ ADULTS-4€ NENS 12 O MENYS DE 12
Tipus d'acte Esports
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800