Participació ciutadana
Conferència, Agenda institucional
Reunió de Poble
Dilluns 21 d'octubre - 19 hores - Saló de Pedra

L’Ajuntament d’Argentona convocarà el proper 21 d’octubre una Reunió de poble, eina participació que incorpora el Reglament de Participació Ciutadana i que ha de ser un espai de diàleg de l’equip de govern amb la ciutadania, en què es farà un repàs de les polítiques i actuacions del govern i on els veïns podran també fer consultes, preguntes i plantejar qüestions que els siguin d’interès.

La voluntat del govern és convocar de manera regular la Reunió de poble durant el present mandat, i es programarà trimestralment, el segon dilluns posterior al ple municipal. Les sessions es faran al Saló de Pedra a les 7 de la tarda, amb una durada màxima de dues hores i comptarà amb la participació dels regidors i regidores del govern d’Argentona.

La Reunió de poble és un acte informatiu, obert a tothom, per tal de fomentar la transparència i la corresponsabilitat de la gestió pública i de govern. Així mateix, també es pretén derivar a aquest espai aquelles qüestions que la ciutadania formula en el torn obert al públic després dels plens municipals i que no tenen relació amb els assumptes que s’han tractat a les sessions plenàries.  

L’acte serà retransmès en directe per Ràdio Argentona al 104.6 de la FM i via online des del web municipal. Aquelles persones que ho desitgin poden avançar els seus comentaris o qüestions que vulguin tractar a la Reunió de Poble a través del correu electrònic participacio@argentona.cat.

Dilluns
21
octubre
2019
19h
Lloc Saló de Pedra
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència, Agenda institucional
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800