Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 10.09.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El govern vol elaborar un PAM participatiu
El Pla d'Actuaciķ Municipal és un document que recull les actuacions que es duran a terme en els prōxims anys i marca les prioritats
Gina, Eudald i Montse

Durant el primer ple del curs, la regidora de Participaciķ Ciutadana i Transparčncia, Gina Sabadell, va fer públic que el govern vol elaborar un Pla d'Actuaciķ Municipal (PAM) que compti amb la participaciķ de la ciutadania. Ho va explicar responent a la mociķ presentada pel PSC en quč demanava la celebraciķ d'un ple especial per aprovar un programa municipal i un pla d'actuaciķ.

Gina Sabadell va revelar que tenen un primer calendari sobre la taula. Aquest proposa que la primera part del PAM, que contempla la seva redacciķ per part del govern, estigui feta al desembre d'aquest any. Segons va explicar la regidora, a continuaciķ, una comissiķ de seguiment i una comissiķ tčcnica elaborarien unes bases que regularien el posterior procés participatiu. Aquesta segona fase participativa la voldrien presentar públicament el febrer de 2020 quan ja comenįarien a recollir propostes i suggeriments del PAM. Totes elles es sotmetrien a debat i se'n recollirien suports. Les propostes validades s'incorporarien al Pla d'Actuaciķ que, inicialment, hauria redactat el govern. Finalment, la voluntat de l'equip de govern és presentar el PAM en audičncia pública el mes de juny de l'any vinent.

Amb aquest calendari sobre la taula, els regidors socialistes van acusar el govern d'eternitzar l'elaboraciķ del PAM si aquest passa per un procés participatiu. Tot i aixō, Susana Lķpez sí que es va mostrar a favor de que els grups a l'oposiciķ puguin participar en aquest Pla.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800