Ajuntament d'Argentona
Canvia la professora de gimnàstica, s'amplien els horaris de balls en línia i es revitalitza el curs de costura
Gimnàstica terapèutica

El Moviment És Vida comença la temporada amb diverses novetats. La primera és el canvi de professor al curs de gimnàstica terapèutica que, a partir d’ara, dirigirà Carla Sala. Ella elaborarà una fitxa tècnica de cada alumne per tal que les classes puguin ser “més personalitzades” tal com han explicat les integrants de l’entitat, Anna Riera i Maria Mercè, al programa A Mig Matí. Les classes seran dimarts i dijous de 9.15h a 10.15h. 

També s’amplien els horaris del curs de Ball en línia, ja que cada vegada hi ha més interessats en aprendre’n. S’ofereixen classes de ball els dilluns i dimecres de 10h a 11h. D’altra banda, el Moviment És vida vol revitalitzar el curs de costura. Amb aquest objectiu, les integrants s’han posat en contacte amb l’AMPA de l’Institut per buscar més alumnes joves. A més, també canvia l’horari que passa dels divendres als dijous de 16h a 17.30h. 

I per últim, també ofereixen classes d’anglès els dilluns, dimecres i divendres al matí que es poden ampliar en funció dels inscrits. Tots els cursos començaran la setmana vinent i es duran a terme a l’antiga Fàbrica Velcro.

Podeu escoltar l’entrevista a l’Anna Riera i la Maria Mercè al programa A Mig Matí:

Publicat el 09.09.2019