Ajuntament d'Argentona
La 20a Repicatronada va ser l'acte central de l'últim dia de Festa Major
Repicatronada

Com ja és tradició, l'últim dia de Festa Major comença amb la Pedalada popular. Però l'acte més esperat i que tanca, per molts, la festa és la Repicatronada que, enguany, arribava a la vintena edició. Per celebrar-ho l'encarregat d'encendre-la va ser un dels impulsors d'aquest espectacle sonor, en Jaume Bachs.

La tarda va seguir amb activitats familiars com un taller de circ i Un món de cartró a la Font Picant, on també s'hi van ballar sardanes amb la Cobla Ciutat de Barcelona i es va poder passar la calor amb la sindriada. A l'Escola Argentona va tenir lloc un dels actes més populars entre els joves de la vila, la Caipirinyada popular, que va comptar amb l'amenització del popular Miquel del Roig.

Al vespre, les cerveses artesanes i la gastronomia local de l'Argentast van servir per agafar forces i acabar de gaudir de l'última nit de Festa Major amb la música de Raquel Lua, la Cia. Illuminati, Miquel Gil, Se atormenta una vecina i DJ Surda. La darrera nit de Garrinada la van protagonitzar els grups més coneguts pels argentonins: l'Orquestra de la gran porca, Mafalda, Ebri Knight i PD Domingo el Gran.

Pots veure tots els àlbums de fotos a: https://www.facebook.com/radioargentona/

També pots seguir el perfil d'Instagram de la ràdio.

pedalada caipirinyada Raquel Lua

Publicat el 09.08.2019