Ajuntament d'Argentona
Garrinada emet un comunicat a Instagram sobre el tancament de portes de dilluns a la nit per excés d'aforament
garrinada 2019

L'èxit de públic que acompanya aquest estiu els concerts d'Oques Grasses va comportar que  dilluns l'organització de Garrinada es veiés obligada a tancar les portes del pati de l'Escola Argentona per excés d'aforament. La situació va generar protestes de bona part del jovent que va quedar-se fora i, també, algunes actituds incíviques de persones que van saltar la tanca del recinte o van fer malbé mobiliari urbà.

A l'espera que Garrinada i Ajuntament facin balanç conjunt i global de l'edició d'aquest any, Garrinada ja ha publicat un comunicat a través del seu perfil a Instagram des del qual demanen disculpes a les persones que van quedar-se fora del concert i reconeixen que, en el moment de programar el concert, no podien preveure el volum de gent que atrauria. De fet, els organitzadors de Garrinada sempre contracten els grups amb gairebé un any t'anticipació. Així ho van fer amb Oques Grasses, just abans que aquest grup es convertís en el més sol·licitat dels escenaris catalans. 

Per altra banda, des del comunicat, Garrinada agraeix el suport dels treballadors municipals que van ajudar a gestionar la situació i es comprometen a obrir una reflexió per tal d'introduir millores a la festa. 

Aquest és el comunicat íntegre penjat per Garrinada al seu perfil d'Instagram:

Des de l’organització demanem disculpes a tots els qui vau venir a La Garrinada i no vau poder entrar, especialment a la gent d’Argentona, que sou els primers que hauríeu de poder gaudir de la vostra festa. Vam programar la nit a un any vista i en aquell moment no es preveia aquest volum de gent. Es va haver de tancar l’accés amb la intenció que en tot moment es preservés la seguretat de tothom, tant els de dins com els de fora.

Com a organització ens prenem molt seriosament aquest fet i hi reflexionarem de cara a les properes edicions de La Garrinada. També volem agrair a totes les persones que van ajudar a gestionar-ho, tant de l’Ajuntament d’Argentona com persones que desinteressadament van col·laborar.

Moltes gràcies a totes per la comprensió. Tot i això, la festa no s’atura! Ens veiem avui a la Caipirinyada amb Miquel del Roig! 🎉

Publicat el 07.08.2019