Ajuntament d'Argentona
Marta Moreno i Marc Rojas van ser els guanyadors de l'Aixecada de càntirs
benedicció aigües

El dia de Sant Domingo va començar, com és habitual, amb la posta dels càntirs de l'any, el despertar geganter i la concentració de Domingos que, aquest any, va comptar amb un petit Domènech de 7 anys. L'Ofici, la Xarbotada, el vot de poble i la benedicció de les aigües van donar pas a la tradicional Aixecada de Càntirs. En categoria femenina, Marta Moreno va ser la guanyadora mentre que en categoria masculina Marc Rojas va vèncer David Mesa.

El matí de diumenge 4 d'agost també vam poder constatar que hi ha una bona Pedrera amb els participants de l'Aixecadeta i la resta d'activitats infantils que van tenir lloc a la Plaça de Vendre.

A la tarda la mitja audició de sardanes, el Chef Nature de la Cia Markeliñe i l'Orquestra Maravella, juntament amb la Tarda Underground i la Garridub van fer gaudir els argentins i argentonines. La calor va passar millor amb les cerveses artesanes i la gastronomia local de l'Argentast, i el concert de Jorge Sarraute a Can Doro. També es van proclamar els nous representants del pubillatge, que són Abigail Quílez -Pubilla-, Martí Jiménez -Hereu-, Clara Andrés -Dama d'Honor- i Júlia Travessa i Carles Travessa pubilleta i hereuet respectivament.

Diumenge també vam poder gaudir del Castell de Focs des del Sot d'en Calopa, el Ball de Festa Major i el concert de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. El dia de Sant Domingo va acabar amb la primera de les nits de Garrinada, on van actuar Tribade, Tremenda Jauría i Baby Peach. 

Pots veure tots els àlbums de fotos a: https://www.facebook.com/radioargentona/

Pots tornar a escoltar el vot de poble:

Pots recuperar tot el programa especial que va oferir Ràdio Argentona el matí del 4 d'Agost on vam seguir la concentració de Domingos, l'Ofici, el Vot de poble i la benedicció de les aigües i l'Aixecada de càntirs.

També pots seguir el perfil d'Instagram de la ràdio.

aixecada càntirs noies 2019 3x3 bàsquet focs artificials

Publicat el 07.08.2019