Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 02.08.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Els veīns inauguren la Plaįa Montserrat
L'alcalde, Eudald Calvo, va cedir el protagonisme a qui han patit les obres i els que més gaudiran de la remodelaciķ de l'espai
inauguraciķ plaįa montserrat

Ahir es va inaugurar la Plaįa Montserrat amb l’expectaciķ de molts argentonins i argentonines que ja van poder gaudir de tots els seus espais. La plaįa la formen un parc infantil, una zona per a vianants i una altra de fonts d’aigua. 

Pel que fa a l’acte d’inauguraciķ, els amics del ball van comenįar amb una ballada de sardanes i després va ser el torn dels parlaments, on l’alcalde, Eudald Calvo, va voler cedir el protagonisme als veīns. Un representant, Joan Boba, va fer una mirada enrere i va afirmar que aquesta és una plaįa plena d’ančcdotes i un referent per a la mainada. A més, va dir que la Plaįa Montserrat té dues vides, la de dia i la de nit, i va parlar de “respecte” per preservar-la. L’alcalde, Eudald Calvo, va destacar la importāncia que els pobles i les ciutats siguin per als nens i nenes. També va agrair la pacičncia dels veīns per les obres i va explicar que al matí, quan es van retirar les tanques, la plaįa ja es va omplir d'argentonins i argentonines.  

Després dels parlaments, l’alcalde i els veīns van destapar la placa de la remodelaciķ de la Plaįa Montserrat i l’acte va finalitzar amb l’actuaciķ del grup de música argentoní U2U.

Podeu veure fotografies de la inauguraciķ de la Plaįa Montserrat al Facebook de Rādio Argentona.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800