Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 18.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Bernat Calvo (JuntsxCat): 'Agraeixo el consens amb el que s'ha comenįat el mandat'
Entrevista d'anālisi del ple del 15 de juliol a Rādio Argentona
bernat_15juliol

Bernat Calvo (Junts x Cat) ha destacat la predisposiciķ i la tranquilitat del primer ple de la legislatura en la seva primera intervenciķ com a cap de grup municipal a la Roda Política de Rādio Argentona. Junts per Cat es va abstenir en la majoria de punts que venien del mandat anterior, ja que han entrat de nou a l'Ajuntament. Pel que fa a l'ARE del Cros, Bernat Calvo ha destacat la feina dels anteriors governs per rebaixar el nombre d'habitatges fins a 140 i ha parlat de creixement sostingut i per fases del barri.

Perō hi ha altres punts que es van portar al ple i que Junts x Cat sí va negociar anteriorment amb l'equip de govern. És el cas dels sous i dedicacions de l'alcalde i els regidors de l'Ajuntament. Bernat Calvo s'ha mostrat d'acord amb la massa salarial de tots ells com també amb la pujada de les retribucions als regidors a l'oposiciķ. "Les persones que governen han d'estar a sou, a dedicaciķ, espeiclament l'alcalde", i afegeix: "Les retribucions han de ser justes per govern i oposiciķ, agraeixo a totes les parts haver arribat a aquest conens". 

A l'entrevista política Bernat Calvo també ha parlat de la mociķ que el seu grup va presentar al ple en contra de la tauromāquia i a favor del bon tracte als animals. El cap de llista i portaveu de Junts per Cat, considera que aquesta mociķ pretenia ser la presentaciķ de la nova regidoria de benestar animal.
Calvo també s'ha mostrat il•lusionat per la troballa de les noves pintures a la casa Puig i Cadafalch. El regidor també ha assegurat que el pacte de governabilitat estā sobre la taula d'Unitat i es donarā a cončixer tan bon punt l'hagin acordat les dues formacions.

I fent referčncia a altres pactes, en concret al de Junts per Cat i el PSC al Consell Comarcal, Bernat Calvo ha explicat que el grup va demanar l'opiniķ de totes les seccions locals. Calvo els va transmetre que, en igualtat de condicions, preferia un acord amb Esquerra Republicana i ha demanat comprensiķ i solidaritat per part de tots els partits i en tots els āmbits.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800