Notícies
Publicat el 18.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Programació de la Festa Major 2019
Festa Major Argentona
Compte enrere per l'edició 2019 de la Festa major d'estiu d'Argentona, una de les cites més esperades i destacades del calendari

De l'1 al 6 d'agost  la vila oferirà la seva millor versió per brindar a la ciutadania i als visitants una intensa programació d'espectacles, música i propostes lúdiques per a totes les franges d'edat.

La plaça Nova, on s'instal.larà un dels escenaris principals, esdevindrà centres neuràlgic de l'acció de la Festa Major, que al llarg de tota aquesta setmana es mourà també per diversos espais com la plaça de Vendre, Can Doro, la plaça de l'Església o el pati de l'escola Bernat de Riudemeia. 

L'escola d'Argentona per la seva banda, serà un any més el punt de referència de La Garrinada, el festival alternatiu adreça't al públic més jove i que enguany tornarà a presentar un cartell de luxe, amb concerts com els d'Oques Grasses, Ebri Knight, Tremenda Jauría o Tribade, entre d'altres.La inauguració de la remodelada plaça Montserrat donarà el tret de sortida a la programació d'actes el dijous 1 d'agost. Però serà dissabte dia 3 d'agost quan s'enceti oficialment la Festa Major, amb la tradicional repicada de campanes a l'església de Sant Julià i el llançament de coets, preludi del pregó de la Festa Major, enguany a càrrec de l'històric equip femení de bàsquet CIC Argentona, i que donarà pas a la Nit Boja.

Un altre dels dies grans, Sant Domingo i la Festa del Càntir, que celebra la seva 69a edició, cau enguany en diumenge, una circumstància que afavorirà de ben segur una major presència de públic i visitants.Els actes tradicionals, com l'Ofici, el Vot de Poble o el Concurs d'aixecada de càntirs, prendran el protagonisme durant la primera part de la jornada, abans de la inauguració de l'Argentast, la fira de gastronomia local i cervesa artesana, o l'arrencada de Garrinada. 

La xeringada familiar i la festa de l'escuma, la cursa i pedalada populars, els correfocs, les cercaviles, el ball de festa major i concerts de gran factura aniran trufant una programació que situaran de nou a Argentona com una de les festes majors de referència al territori.

Imatge de la Festa Major 2019

FestaMajor 2019La imatge de la Festa Major 2019 és una divertida composició que recull una selecció d'emoticones molt representatives de la festa, des dels gegants, elements musicals, correfoc, la síndria, el barret, la xeringa, el porc o el càntir, entre d'altres. Una proposta que donarà molt de joc amb el material de promoció i difusió, a més del marxandatge, així com amb d'altres elements promocionals.

PROGRAMA

A partir del dimecres 24 de juliol s'iniciarà la distribució en paper del programa de Festa Major als domicilis. Així mateix, també es podrà aconseguir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament i al punt d'informació que s'intsal.larà a l'Avinguda Puig i Cadafalch, davant del Casal d'avis del centre, durant els dies de Festa Major.

Ja podeu consultar la programació, activitats i informació d'interès per gaudir al màxim amb la Festa major, visitant el web www.argentona.cat/festamajor2019

Festa Major 2019

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800