Notícies
Publicat el 15.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El pregó de la Festa Major anirà a càrrec del CIC Argentona
Les jugadores de bàsquet del millor equip de la història de l'esport argentoní es mostren molt il·lusionades d'assumir aquesta responsabilitat
pregoneres 2019

El pregó de la Festa Major d'enguany anirà a càrrec de les jugadores del Col·legi Immaculada Concepció Argentona (CIC Argentona) que és l'equip més llegendari de la història esportiva del nostre poble. Carme Famadas i Maria Güell són dues de les jugadores que avui han passat pel programa A Mig Matí de Ràdio Argentona on han expressat la gran satisfacció que els mereix aquest reconeixement. Les jugadores no han revelat explícitament el contingut del pregó però sí que s'han proposat fer saber la seva història i vivències a totes les persones que ho desconeixen. El Pregó tindrà lloc a la casa Puig i Cadafalch el dissabte 3 d'agost a tres quarts d'onze de la nit.

El Col·legi Immaculada Concepció Argentona (CIC Argentona) fou un club de bàsquet femení d'Argentona, fundat fa 63 anys i que el 1959 va fer història després de guanyar l'Europeu de Lovaina. Més enllà dels títols obtinguts, de l'època i les condicions amb què els van aconseguir, d'estaca el sentiment cooperatiu del grup. Aquest fet queda reflectit en l'elaboració del pregó que segons explica Maria Güell, l'han fet en equip perquè "l'Esteve Canal ens va inculcar que no hi havia diferències entre titulars i suplents, tothom valia el mateix i per això encara som tant amigues". Finalment, s'han referit a la devoció que senten per la Festa Major, segons ha dit Famadas, perquè "antigament trencava amb la rutina de tot l'any, gaudíem de l'esport, el ball, els concerts o els càntirs i encara ara em sembla fantàstica".

Escolta l'entrevista a les pregoneres de la Festa Major 2019, Carme Famadas i Maria Güell:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800