Ajuntament d'Argentona
Afecten 5 carrers del centre d'Argentona, tenen un cost de 250 mil euros i s'allargaran 4 mesos

Fil a l'agulla a un dels projectes més reclamats pels veïns d'Argentona. Dimecres van començar les obres d'arranjament de voreres en mal estat i també de millora de l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. El cost total dels treballs és de 250 mil euros, afectarà 5 carrers del centre urbà i, també, la plaça Nova. És previst que els treballs s'allarguin entre 4 i 5 mesos.

L'arranjament de voreres va ser el gran projecte guanyador dels Pressupostos Participatius del 2018. La redacció del projecte s'ha fet atenent al Pla d'Accessibilitat aprovat per l'Ajuntament d'Argentona. Tot i que el pla inclou molts més carrers el municipi, en aquesta primera actuació s'han prioritzat els del centre d'Argentona que tenen més ús pel seu caràcter de via escolar i comercial.

Els treballs els realitzarà l'empresa Fercuma Maquinaria S.L. en dues fases, la primera es concentra a l'Avinguda Puig i Cadafalch i es durà a terme abans de Festa Major. La segona fase s'iniciarà un cop acabada la festa i afectarà els carrers: Doctor Samsó, Bernat Riudemeia, Mestre Falla, Doctor Farrero i plaça Nova.

Publicat el 12.07.2019