Notícies
Publicat el 12.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Cloenda del curs de Formació i Inserció
El proper curs l'Ajuntament tornarà a oferir els cursos d'Auxiliar de pastisseria i forneria i d'Auxiliar d'activitats d'oficina i serveis administratius
×  
Cloenda curs PFI 2018-19 Cloenda curs PFI 2018-19

A finals de la setmana passada el Centre Parroquial va acollir l'acte de cloenda del curs dels programes de Formació i Inserció (PFI), que va comptar amb la presència de l'exregidor d'Educació, Àngel Puig. Un total de 19 nois i noies han aconseguit el certificat acadèmic i van assistir a la cloenda, acompanyats de familiars i empreses que els han acompanyat en el seu procés formatiu.

La majoria dels alumnes que han assolit el certificat de PFI començaran el curs vinent cicles formatiu de grau mig. D'altres han optat per seguir formant-se per altres vies i alguns han trobat feina a través de les pràctiques a les empreses. L'equip educador ha valorat positivament el desenvolupament del curs i els resultats obtinguts.


El proper curs 2019-20 l'Ajuntament d'Argentona ofertarà les mateixes especialitats: PFI Auxiliar de pastisseria i forneria i PFI Auxiliar d'activitats d'oficina i serveis administratius generals. Durant el mes de juliol ja s'està duent a terme la matriculació dels alumnes admesos. Els cursos de formació i inserció del PFI s'adrecen a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO.

Trobareu més informació al següent enllaç:

Programes de Formació i Inserció PFI

El vídeo és un recull d'imatges que repassa l'evolució del curs del PFI 2018-19

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800