Ajuntament d'Argentona
L'alcalde, Eudald Calvo, es reuneix avui amb el president Torra en qualitat de vicepresident de l'AMI
eudald_calvo_ami

Aquesta tarda l'alcalde d'Argentona es reuneix amb el President de la Generalitat, Quim torra, en qualitat de vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Eudald Calvo participa així a la ronda de trobades que manté el president per teixir una estratègia comuna per fer front a la sentència del judici del procés que s'espera per la tardor. "Esperem que la resposta que s'articuli estigui a l'alçada de la gravetat dels fets", explica Calvo. 

La trobada d'aquesta tarda arriba precedida per la reunió que va celebrar ahir a Vic l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Era la primera reunió de l'AMI després de les eleccions del 26 de maig i, entre altres temes, es va presentar un informe sobre les majories independentistes als nous consistoris catalans, del qual se'n desprèn que un total de 65 municipis podrien entrar a l'AMI, mentre que 34 en podrien sortir. 

El Consell Directiu també va valorar ahir la campanya 'Regidor per la República' que va engegar l'AMI perquè els càrrecs electes escollits a les passades eleccions municipals prometessin el seu càrrec utilitzant una fórmula que els comprometia en continuar treballant per a la República Catalana. Es calcula que més de 4.200 regidors van fer servir la fórmula de l'AMI. Per Eudald Calvo això significa que l'independentisme es manté

Per altra banda, la sessió d'ahir també va servir per acomiadar alguns membres de l'executiva i directiva que deixaran de formar-ne part, un total de 15, entre ells càrrecs com la secretaria, la tresoreria i dues vicepresidències.

Publicat el 04.07.2019